3800 онлайн-курсів на Courséra доступні за підтримки служби зайнятості

06.08.2020

Що таке  Courséra? Це глобальна освітня платформа, яка пропонує користувачам в усьому світі доступ до безкоштовних онлайн-курсів від найкращих університетів світу. Це гуманітарні науки, психологія, підприємництво, економіка, ІТ-технології  та багато іншого.

За умови реєстрації через службу зайнятості, з’явилась можливість проходження навчання безкоштовно з отриманням відповідних сертифікатів міжнародного зразку. Тоді як за умови самостійної реєстрації сертифікат є платним.

Під час карантину Coursera виступила з ініціативою щодо надання безкоштовного доступу до своїх навчальних програм. Україна стала однією з перших 5-ти країн, що має таку можливість.

Найпопулярніший  формат навчання – курси  від 4 до 6 тижнів, які включають відеолекції, тести, обговорення на форумах. Варто зазначити, що це міжнародна освітня платформа, тому навчання переважно – англійською мовою, проте доступні близько 100 курсів з українськими та російськими субтитрами.

До послуг зареєстрованих у державній службі зайнятості безробітних – до 3800 онлайн-курсів та можливість здобути додаткові знання за 400 спеціалізаціями.

Що потрібно зробити? Звернутися до Черкаської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості, вказати ім’я та електронну адресу, на яку має прийти запрошення на навчання. Після одержання запрошення перейти за посиланнями, створити свій акаунт та перейти до вибору курсів для навчання.

Зарахування слухачів буде здійснюватися до 30 вересня 2020 року. Навчання за курсами має бути завершене до 31 грудня 2020 року.

Для отримання детальної інформації та для реєстрації звертайтеся за телефоном 71-20-05 та за адресою м. Черкаси, пров. Чалова 17.

І пам’ятайте: нові знання – нові можливості. Успіхів!

гід дія
дія центрів 1 1
безбарєрність
Join Us Facebook
звернення гр
гаряча лінія

АРХІВ НОВИН