Перше заcідання координаційної ради.

04.10.2019

28 вересня 2019 року, о 18.00 в приміщенні Степанківської сільської ради, відбулось засідання Координаційної ради з питань впровадження Громадського бюджету (бюджету участі).

Координаційна рада  була створена розпорядженням сільського голови, до її складу увійшли працівники Виконавчого комітету Степанківської сільської ради, депутати Степанківської сільської ради, члени Виконавчого комітету та представники громадськості, зокрема:

Нечаєнко Світлана Іванівна
Овчаренко Тамара Олексіївна
Глизь Наталія Іванівна
Клименко Ірина Іванівна
Бурлай В’ячеслав Іванович
Кондрамашина Алла Михайлівна
Гресь Валентина Михайлівна
Недуха Альона Геннадіївна
Козакевич Тетяна  Анатоліївна
Красноголовець Анатолій Анатолійович
Шалапута Роман Леонідович
Сліпокоєнко Роман Олегович
Недуха Володимир Миколайович

На першому засіданні із вступним словом виступив сільський голова Чекаленко І.М., який  зазначив, що в сучасному громадянському суспільстві зросла соціальна активність людей, які мають бажання долучатись до вирішення проблем  суспільства. Жителі нашої громади не є виключенням, тому було прийнято рішення розпочати процес впровадження Громадського бюджету, щоб кожен мав можливість подати власну пропозицію і долучитись до вирішення окремої проблеми.

Також виступила начальник відділу фінансів, економічного розвитку та інвестицій Овчаренко Т.О., яка окреслила основні напрямки роботи Координаційної ради в рамках реалізації та впровадження Громадського бюджету, а також етапи реалізації бюджету участі в 2019-2020 роках.

За пропозицією головуючого засідання було обрано голову Координаційної ради, а той, в свою чергу, вніс пропозицію обрати заступника та секретаря із складу Координаційної ради. Більшістю голосів членів ради було обрано:

Головою ради –         Красноголовець Анатолія Анатолійовича;
Заступником голови –         Нечаєнко Світлану Іванівну;
Секретарем –         Овчаренко Тамару Олексіївну.

Першочергово члени Координаційної ради  вирішили прийняти Положення про Координаційну раду з питань Громадського бюджету (бюджету участі) в Степанківській сільській об’єднаній територіальній громаді, яке було затверджене розпорядженням сільського голови. А також за пропозицією голови ради, розглянуте Положення про Громадський бюджет (бюджет участі) у Степанківській сільській об’єднаній територіальній громаді та Програму  «Громадський бюджет (бюджет участі) у Степанківській сільській об’єднаній територіальній громаді на 2019-2020 роки» з додатками. Після обговорення та внесення змін до Положення та Програми, відповідно до пропозицій членів ради, вирішено передати Положення та Програму на розгляд та затвердження сесії Степанківської сільської ради, що відбудеться 03 жовтня 2019 року.

Члени Координаційної ради, на засіданні, обговорили етапи і терміни впровадження бюджету участі, організаційні питання проведення інформаційної компанії та напрямки своєї роботи.

А також вирішили висвітлювати інформацію про роботу Координаційної ради на  офіційному сайті громади в розділі «Громадський бюджет».

Pic 0023 Pic 0028

гід дія
дія центрів 1 1
безбарєрність
Join Us Facebook
звернення гр
гаряча лінія

АРХІВ НОВИН