Вшанування Героїв Небесної Сотні

20.02.2020

Сьогодні, 20 лютого, ми відзначаємо шосту річницю, вже історичну дату, з дня трагічних сповнених героїзмом подій – День Героїв Небесної Сотні, вшановуємо відвагу, силу духу і стійкість громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності, протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого піку.

Герої Небесної Сотні стали для всієї України не лише символом жертовності, героїзму та патріотизму, але і джерелом натхнення для наших героїчних воїнів.

Україна не раз піднімалася з колін, доводила ворогам свою нездоланність, йшла під кулі, щоб захистити свою державність, своїх дітей. Ми сьогодні знову долаємо ворога, захищаючи свою незалежність на сході України. Ми свято віримо, що велика сила українського духу, щира та самовіддана любов до рідної землі стане запорукою розбудови сильної держави, адже народилася нація, яка не дасть розділити свою землю і боронитиме Україну до останнього подиху. Подвиги Героїв України, справжніх патріотів нашої держави – це не просто наша історія, це – приклад для кожного, хто серцем вірний своїй Батьківщині.

20 лютого, згадуючи ті страшні події, у закладах освіти та культури Степанківській ОТГ були проведені заходи: перегляд документальних фільмів, виховні години, патріотичні години слави та пам’яті тощо.

Слава Героям Небесної Сотні, слава українським воїнам, які з гідністю та честю виконують свій святий обов’язок захисту нашої Батьківщини. Будьмо гідні своїх героїв, які віддали свої життя за нашу свободу та право на вільний розвиток.

 

Слава Героям Небесної Сотні!     

           Героям  Слава!                   

                                                                  2 3 4 5 6 7 8 295 1ee7cd2e0bf2c737bf69493341254a57                           

гід дія
дія центрів 1 1
безбарєрність
Join Us Facebook
звернення гр
гаряча лінія

АРХІВ НОВИН