У Хацьках відсвяткували День села

23.11.2020

Село моє до тебе лину,

Тобі любов свою віддам

Я в Хацьках бачу Україну,

Як в краплі цілий океан

(слова Олега ДОБРОВОЛЬСЬКОГО)

 

 

Щорічно, 21 листопада, в день Святого Михайла, хацьківчани святкують День села.

Цьогоріч, з метою дотримання протиепідемічних заходів відповідно до постанови Уряду України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID – 19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2» (зі змінами), заходи з нагоди святкування Дня села відбувались в онлайн форматі.

Зі святом односельців привітав сільський голова Ігор ЧЕКАЛЕНКО, який побажав усім хацьківчанам відчувати себе вільними людьми, не втрачати почуття людської гідності, бути суспільно активними, зичив здоров’я, щастя, всіляких гараздів, щоб у родинах завжди лунав дитячий сміх, єдності та мирного неба над головою.

Справжньою окрасою села Хацьки є його люди, яких ми бачимо щодня, які живуть поруч, ініціативні та працьовиті, які щоденною сумлінною працею роблять свій вагомий внесок у розвиток села. Грамотами та подяками були відзначені працівники школи, садочка, будинку культури, місцевої пожежної команди, амбулаторії, аматорські вокальні колективи, приватні підприємці, активісти, керівники підприємств. Також, з нагоди Дня села, привітання та подарунки отримали наймолодший та найстарший житель села Хацьки.

Від усього серця, теплими словами до своїх односельців у відеопривітаннях звернулись отець Микола, працівники будинків культури сіл Степанки та Хацьки, хоровий колектив «Родина»,  вокально-хоровий колектив «Калина», фольклорний ансамбль «Пісенне перевесло», хореографічний колектив «Фантазія», громадський активіст Віталій КОЖУШНИК, начальник залізничної станції Білозір’я Світлана ЛУЦКЕВИЧ, керівництво ПП «Хацьки-Агро», працівники торговельних закладів та  жителі села.

Місцеві аматори, Андрій МИСАН та Сергій КАРЮК дарували хацьківчанам чудову пісенну композицію, поетичні рядки та гарний настрій.

З нагоди 50-річчя будинку культури села Хацьки, директору закладу  культури був вручений подарунковий сертифікат на придбання безпровідного радіомікрофона.

У фоє будинку культури була оформлена  фотозона, де усі охочі мали можливість зробити фото на згадку про свято.

1 2 3

Тож нехай і надалі розвивається та процвітає село Хацьки, народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку, у кожній домівці панує мир, злагода, повага та любов.

Виконавчий комітет Степанківської сільської ради висловлює щиру подяку дітям, які взяли найактивнішу участь у підготовці Дня села, керівникам гуртків, адміністрації закладів освіти, комунальних закладів, жителям села та організаторам заходу.

гід дія
дія центрів 1 1
безбарєрність
Join Us Facebook
звернення гр
гаряча лінія

АРХІВ НОВИН