Для закладів освіти громади придбана комп’ютерна техніка

01.02.2021

За кошти місцевого та державного бюджетів для закладів освіти Степанківської сільської ради було придбано 30 ноутбуків, 2 ламінатори та 9 багатофункціональних пристроїв у складі принтера, сканера, копіра (БФП).

До Степанківської загальноосвітньої школи I-III ступенів Степанківської сільської ради Черкаської області надійшло 14 ноутбуків та  4 БФП.  Степанківська ЗОШ I-III ступенів восени 2020 року була учасником проекту Міністерства освіти і науки України з пілотування безкоштовного програмного забезпечення розробленого на базі державної модульної системи АІКОМ для створення та ведення шкільних електронних журналів та щоденників. Після отримання необхідного програмного забезпечення та комп’ютерної техніки  у закладі освіти успішно впроваджено електронні журнали, а в подальшому заплановано впровадження електронних щоденників.

14 ноутбуків та 4 БФП поповнили матеріально-технічну базу  Хацьківської   загальноосвітньої  школи I-III ступенів Степанківської сільської ради Черкаської області. Педагоги закладу освіти використовують комп’ютерну техніку під час освітнього процесу та  для підготовки до занять.

Всі вчителі тепер мають технічні можливості для роботи в умовах дистанційного навчання.

Ноутбуками, ламінаторами та багатофункціональними пристроями в обох школах забезпечені вчителі перших класів.

Також 2 ноутбуки та багатофункціональний пристрій були придбані для педагогічних працівників ДНЗ «Яблунька» села Степанки.

1234 5678 9

 

гід дія
дія центрів 1 1
безбарєрність
Join Us Facebook
звернення гр
гаряча лінія

АРХІВ НОВИН