В ЗДО «Берізка» с.Хацьки відбулася спортивна розвага «Сніговик у гості завітав»

23.02.2022

22 лютого 2022 року в ЗДО «Берізка» с.Хацьки відповідно річного плану відбулася спортивна розвага «Сніговик у гості завітав».

Діти середньої групи разом з казковим героєм «Сніговиком» на мить стали справжніми спортсменами. Малюки вдосконалювали свої вміння у виконанні вправ з різними предметами: м’ячами, палицями, мішечками з піском, розвивали хороші стосунки між друзями, командний дух та фантазію під час естафет. Використання педагогами закладу мультимедійних засобів навчання під час проведення заходів, лише допомагає зацікавлювати діток до виконання поставлених завдань. Дошкільнята мали змогу проявити сміливість, витривалість і завзятість та отримали масу позитивних емоцій і яскравих вражень. Головне в проведенні спортивних розваг – це виховати в малюків звичку піклуватися про своє здоров’я.

Педагоги Марина Нечаєнко та Катерина Партицька доклали максимум зусиль, щоб малята стали справжніми чемпіонами спортивної розваги. В кінці розваги кожна команда отримала медалі за свої індивідуальні успіхи.

 

гід дія
дія центрів 1 1
безбарєрність
Join Us Facebook
звернення гр
гаряча лінія

АРХІВ НОВИН