УКРАЇНА
Степанківська СТГ
Черкаського району
Черкаської області
XXIV СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
22/12/2018 село Степанки №10
Про затвердження комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для впровадження підприємницької діяльності у центральній частині с. Хацьки Черкаського району Черкаської області.

Відповідно до пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку розроблення містобудівної документації, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 року №290, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 20.12.2011 року за №1468/20206, розглянувши проект детального плану території, розроблений Комунальним проектно-виробничим архітектурно-планувальним підприємством “АРХБЮРО”, заяву Павличука В.П. за погодженням постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, екології, планування території, будівництва, архітектури, благоустрою, енергозбереження та транспорту, комунальної власності, житлово-комунального господарства сільська рада

В И Р І Ш И Л А:

 

1.Затвердити проект комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у центральній частині с. Хацьки Черкаського району Черкаської області.

  1. Заборонити розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, у місцях, які не визначені Комплексною схемою та не відповідають затвердженим архітипам.
  2. Дозвіл на встановлення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на власних земельних ділянках, надається на підставі рішення виконавчого комітету сільської ради без внесення змін до Комплексної схеми.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, екології, планування території, будівництва, архітектури, благоустрою, енергозбереження та транспорту, комунальної власності, житлово-комунального господарства .
Сільський голова І.М.Чекаленко
гід дія
дія центрів 1 1
безбарєрність
Join Us Facebook
звернення гр
гаряча лінія

АРХІВ НОВИН