УКРАЇНА
Степанківська СТГ
Черкаського району
Черкаської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
30/01/2018 село Степанки №09
Про початок проведення перевірки посадових осіб виконавчого комітету Степанківської сільської ради, передбаченої Законом України «Про очищення влади»

Відповідно до Закону України «Про очищення влади» та Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 №563 зі змінами (надалі - Порядок), плану проведення перевірок відповідно до Закону України «Про очищення влади», затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16.10.2014№ 1025-р (надалі - План) Законом України «Про очищення влади»:

  1. Провести перевірку посадових осіб виконавчого комітету Степанківської сільської ради відповідно до списку:

1.1. начальника відділу містобудування, архітектури, цивільного захисту та охорони праці, земельних відносин комунальної власності, житлово-комунального господарства Мирончук В.М.

1.2. спеціаліста І категорії загального відділу Овчаренка О.П.

1.3. спеціаліста І категорії загального відділу Мигаль Т.О.

1.4. спеціаліста І категорії відділу освіти, охорони здоров’я, культури, туризму, молоді, спорту та  з питань захисту дітей Кулик Я.О.

1.5. спеціаліста І категорії відділу освіти, охорони здоров’я, культури, туризму, молоді, спорту та  з питань захисту дітей Зеленько І.В.

1.6. спеціаліста І категорії відділу освіти, охорони здоров’я, культури, туризму, молоді, спорту та  з питань захисту дітей Пишної В.М.

1.7. спеціаліста І категорії відділу освіти, охорони здоров’я, культури, туризму, молоді, спорту та  з питань захисту дітей Недухи А.Г.

1.8. спеціаліста І категорії відділу соціального захисту Кулик О.Б.

  1. Встановити, що 01.02.2017 року-день початку перевірки.
  2. До 03.02.2017 року подати власноручно написану заяву про проведення перевірки, передбаченої Законом, за формою згідно з Додатком 1 в редакції Постанови КМ № 167 від 25.03.2015 або заяву про застосування заборони, передбаченої Законом, за формою згідно з Додатком 2 в редакції Постанови КМ № 167 від 25.03.2015 секретарю сільської ради.

4.Секретарю сільської ради ознайомити посадових осіб виконавчого комітету Степанківської сілсьької ради з цим розпорядженням під підпис.

  1. Контроль за виконанням розпорядження покласти на секретаря сільської ради, виконкому І.М.Невгод та оприлюднити на офіційному веб-сайті Степанківської сільської ради.
Сільський голова І.М. Чекаленко
гід дія
дія центрів 1 1
безбарєрність
Join Us Facebook
звернення гр
гаряча лінія

АРХІВ НОВИН