Гранти для молоді

13.07.2020

Програми для вас від країн ЄС: 

Великі гранти від ЄС на коопераційні культурні проєкти 

Представництво ЄС в Україні пропонує гранти від 400 000 до 800 000 євро на масштабні культурні проєкти, створені у співпраці між організаціями. Проєкти можуть стосуватися ревіталізації культурної спадщини; використання культурної спадщини та сучасної культури для місцевого розвитку; створення та розповсюдження контенту, що сприяє критичному мисленню, поширенню демократичних цінностей та примиренню громад; розвитку стійкості та адаптивності культурного середовища. Дедлайн – 14 серпня.

Програми від House of Europe:
Стипендії від House of Europe підтримують працівників культури та креативних індустрій під час пандемії COVID-19. Ви отримаєте 3 000 гривень за те, що пройдете один із 26 безкоштовних онлайнкурсів з нашої підбірки. Для того аби подати заявку на стипендію вам потрібно лише два документи: сертифікат про проходження одного з курсів з нашої підбірки та підтвердження, що ви працюєте/працювали у сфері культури та креативних індустрій. Дедлайн – щоп’ятниці о 15:00 (до 24 липня). 

Підтримка мистецьких резиденцій

House of Europe спільно з Українським інститутом та Українським культурним фондом створив нову ініціативу «Заправка» — для підтримки та промоції українських резиденцій. Ми розпочинаємо збирати та досліджувати інформацію про українські мистецькі резиденції, аби згодом розмістити ці дані на DutchCulture|TransArtists — найбільшій у світі онлайн-базі резиденцій. Для участі в ініціативі треба до 10 вересня заповнити форму.

Шукаємо партнера для роботи над Digital Lab
House of Europe шукає партнера, що допоможе із розробкою та створенням програми Digital Lab. Планується створити три версії програми: для креативних хабів, соціальних підприємців та тренерів з соціального підприємництва. Партнер допоможе з розробкою контенту, програмним менеджментом й адмініструванням програми онлайн для кожної з них. Дедлайн – 12 липня .

Табір активних громадян
До 14 липня House of Europe запрошує молодіжних лідерів до Табору активних громадян. Учасники табору дізнаються про сталі соціальні ініціативи, обміняються досвідом з більш ніж 40 іншими активістами й застосують лідерські якості на практиці — у команді з іншими учасниками втілять проєкт для громади. Ми допоможемо спланувати ініціативу й організуємо консультації з експертами з фандрейзингу, комунікацій і піару.

гід дія
дія центрів 1 1
безбарєрність
Join Us Facebook
звернення гр
гаряча лінія

АРХІВ НОВИН