УКРАЇНА
Степанківська сільська рада
Черкаського району
Черкаської області
ХLІIІ СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
07/02/2020 село Степанки №26
Про затвердження Положення «Про порядок службових відряджень працівників виконавчого комітету Степанківської сільської ради і підпорядкованих установ комунальної власності» на 2020 рік

У зв’язку із змінами чинного законодавства, необхідністю оперативного вирішення виробничих питань, що виникають в процесі діяльності Степанківської сільської ради, установ комунальної власності та відрядження працівників вказаних установ, у відповідності до п.п. 170.9.1 Податкового кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 02.02.2011 року №98 «Про суми та склад витрат на відрядження державних службовців, а також інших осіб, що направляються у відрядження підприємствами, установами та організаціями, які повністю або частково утримуються (фінансуються) за рахунок бюджетних коштів» (в редакції від 28.11.2017 року), наказу Міністерства фінансів від 17.03.2011 року №362 «Інструкція про службові відрядження в межах України та за кордон», з метою забезпечення економного витрачання коштів на відрядження працівників сільської ради та установ комунальної власності, сільська рада

ВИРІШИЛА:

 

1.Затвердити Положення «Про порядок службових відряджень працівників виконавчого комітету Степанківської сільської ради та підпорядкованих установ комунальної власності» (додаток 1).

 

  1. Встановити граничну вартість добових під час відряджень працівників Степанківської сільської ради та установ комунальної власності сільської ради в сумі 60 грн. за одну добу перебування у відрядженні.

 

3.Встановити граничну вартість витрат на найм житлового приміщення за одну добу перебування у відрядженні під час відряджень працівників Степанківської сільської ради та установ комунальної власності сільської ради в сумі не більше 600 грн.

4.Витрати на відрядження працівників Степанківської сільської ради та установ комунальної власності сільської ради віднести на КЕКВ 2250.

 

5.Для здійснення аналітичного обліку витрат по оплаті вартості відряджень працівників Степанківської сільської ради та установ комунальної власності сільської ради загальному відділу вести журнал обліку відряджень та відповідну книгу реєстрації розпоряджень про відрядження.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на Степанківського сільського голову та постійно діючу депутатську комісію сільської ради з питань  фінансів,  соціально-економічного розвитку та інвестицій.
Сільський голова Чекаленко І.М.
гід дія
дія центрів 1 1
безбарєрність
Join Us Facebook
звернення гр
гаряча лінія

АРХІВ НОВИН