УКРАЇНА
Степанківська сільська рада
Черкаського району
Черкаської області
ХLІIІ СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
07/02/2020 село Степанки №18
Про внесення змін до рішення сесії Степанківської сільської ради №11/VІІ від 05.12.2017 року «Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів»

Відповідно до пункту 5 частини І статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України № 268 від 09.03.2006 року «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (із змінами), з метою забезпечення оптимального функціонування відділу містобудування, архітектури, цивільного захисту та охорони праці, земельних відносин, комунальної власності, житлово-комунального господарства» виконавчого комітету Степанківської сільської ради та вирішення земельних питань, Степанківська сільська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до рішення сесії №11 від 05.12.2017 року «Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів», а саме: вивести п.21 «Архітектор» в розділі «Відділ містобудування, архітектури, цивільного захисту та охорони праці, земельних відносин, комунальної власності, житлово-комунального господарства» додатку рішення та ввести «Спеціаліст-землевпорядник».
  2. Затвердити кількість штатних одиниць відділу містобудування, архітектури, цивільного захисту та охорони праці, земельних відносин, комунальної власності, житлово-комунального господарства» в кількості 4 штатних одиниць.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на комісію з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва.
Сільський голова Чекаленко І.М.

Додатки :

Додаток
гід дія
дія центрів 1 1
безбарєрність
Join Us Facebook
звернення гр
гаряча лінія

АРХІВ НОВИН