УКРАЇНА
Степанківська сільська рада
Черкаського району
Черкаської області
ХLІIІ СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
07/02/2020 село Степанки №11
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки

Відповідно до пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту б частини 1 статті 12, пунктів б.в частини 1 статті 81,частини 1 статті 118, пунктів б,г частини 1 статті 121, статті 125 (повністю), статті 126 (повністю), Земельного Кодексу України, пункту 75 Порядку ведення Державного земельного кадастру затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 року №1051, розглянувши проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок, за погодженням постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, екології, планування території, будівництва, архітектури, благоустрою, енергозбереження та транспорту, комунальної власності, житлово-комунального господарства, сільська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,2500 га для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  в ********** гр.Рудь Анатолію Тимофійовичу розроблений ФОП Стецун О.А.

1.1.Надати гр.Рудь Анатолію Тимофійовичу у власність земельну ділянку площею 0,2500 га  в тому числі рілля – 0,1497.прибудинкова територія – 0,0878,капітальна – 0,0125 га  для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  індивідуального садівництва  ( кадастровий номер земельної ділянки **********************) Черкаська область, Черкаський район, *********.

1.2.Земельну ділянку площею 0,2500 га віднести до категорії земель житлової та громадської забудови.

1.3.Зобов’язати  гр. Рудь Анатолія Тимофійовича  зареєструвати  право власності на земельну ділянку.

1.4.Землевпоряднику сільської ради внести зміни в земельно-облікові документи.

1.5.Передати проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  гр.Рудь Анатолія Тимофійовича площею 0,2500 га для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  в ********* на постійне зберігання в архіві управління  Держгеокадастру у Черкаському районі Черкаської області.

 

2.Затвердити проект землеустрою  щодо відведення у власність земельної ділянки  площею 0,0800 га для ведення особистого селянського господарства в с. Степанки, вул. Лесі Українки  гр.  Міщенко Оксані Іванівні розроблений ФОП Стецун О.А.

2.1.Надати гр. Міщенко Оксані Іванівні у власність земельну ділянку площею 0,0800 га  в тому числі рілля – 0,0800 га для  ведення особистого селянського господарства (кадастровий номер земельної ділянки **************) **************.

2.2.Земельну ділянку площею 0,0800 га віднести до категорії земель сільськогосподарського призначення.

2.3.Зобов’язати  гр. Міщенко Оксану Іванівну зареєструвати  право власності на земельну ділянку.

2.4.Землевпоряднику сільської ради внести зміни в земельно-облікові документи.

2.5.Передати проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  площею 0,0800 га для ведення особистого селянського господарства в ************  гр.Міщенко Оксані Іванівні  на постійне зберігання в архіві управління  Держгеокадастру у Черкаському районі Черкаської області.

 

  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,1973 га  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  в ********** гр.Медведовській Ірині Олегівні розроблений ДП «Черкаський Науково-Дослідний та Проектний Інститут Землеустрою»

3.1.Надати гр. Медведовській Ірині Олегівні у власність земельну ділянку площею 0,1973 га  в тому числі рілля 0,1973 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), (кадастровий номер земельної ділянки **************) *******************

3.2.Земельну ділянку площею 0,1973 га віднести до категорії земель  житлової та громадської забудови.

3.3.Зобов’язати  гр. Медведовську Ірину Олегівну зареєструвати  право власності на земельну ділянку.

3.4.Землевпоряднику сільської ради внести зміни в земельно-облікові документи.

3.5.Передати проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  площею 0,1973 га  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  в ******************** гр.Медведовській Ірині Олегівні на постійне зберігання в архіві управління  Держгеокадастру у Черкаському районі Черкаської області.

 

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, екології, планування території, будівництва, архітектури, благоустрою, енергозбереження та транспорту, комунальної власності, житлово – комунального господарства.
Сільський голова Чекаленко І.М.
гід дія
дія центрів 1 1
безбарєрність
Join Us Facebook
звернення гр
гаряча лінія

АРХІВ НОВИН