УКРАЇНА
Степанківська сільська рада
Черкаського району
Черкаської області
ХLІIІ СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
07/02/2020 село Степанки №4
Про внесення змін до рішення Степанківської сільської ради № 41-6/VII від 12.12.2019 року «Про затвердження інформаційних та технологічних карток Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Степанківської сільської ради»

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про адміністративні послуги» та Постанови Кабінету Міністрів України «Про запровадження експериментального проекту щодо спрощення процесу перевірки факту оплати адміністративних та інших послуг з використанням програмного продукту «check» від 24.12.2019 року № 1113, Степанківська сільська рада

ВИРІШИЛА:

 

 

  1. Внести зміни до розділу платних послуг інформаційних карток адміністративних послуг, що надаються Центром надання адміністративних послуг виконавчого комітету Степанківської сільської ради рішення Степанківської сільської ради «Про затвердження інформаційних та технологічних карток Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Степанківської сільської ради» від 12.12.2019 року №41-6/VII дописати слова «документ про сплату або інформація про сплату (код квитанції для перевірки на check.gov.ua)», а саме в наступні картки:
№ з/п Код послуги Назва адміністративної послуги
1.       02-01 Реєстрація місця проживання особи
2. 02-02 Зняття з реєстрації місця проживання особи
3. 05-01 Державна реєстрація права власності на нерухоме майно
4. 05-02 Державна реєстрація іншого речового права на нерухоме майно, обтяження права на нерухоме майно, іпотеки
5. 05-04 Внесення змін до записів Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень
6. 05-05 Надання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно
7. 05-07 Державна реєстрація обтяження речового права на нерухоме майно
8. 06-09
Надання відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань (виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань у паперовій формі для проставляння апостиля, витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, копії документів, що містяться в реєстраційній справі відповідної юридичної особи, громадського формування, що не має статусу юридичної особи, фізичної особи – підприємця)
9. 06-13 Державна реєстрація змін до відомостей про фізичну особу – підприємця, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань
10. 06-19 Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, у тому числі змін до установчих документів юридичної особи (крім громадських формувань).
  1. Секретарю Степанківської сільської ради з дотриманням вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації не пізніше п’яти робочих днів з дня прийняття цього рішення оприлюднити його на офіційному сайті Степанківської об’єднаної територіальної громади.
  2. Дане рішення набирає чинності з моменту оприлюднення рішення.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Степанківської сільської ради.
Сільський голова Чекаленко І.М.
гід дія
дія центрів 1 1
безбарєрність
Join Us Facebook
звернення гр
гаряча лінія

АРХІВ НОВИН