УКРАЇНА
Степанківська СТГ
Черкаського району
Черкаської області
XXV СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
18/01/2019 село Степанки №3
Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам АТО

Відповідно до пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту б частини 1 статті 12, пунктів б.в частини 1 статті 81,частини 1 статті 118, пунктів б,г частини 1 статті 121, статті 125 (повністю), статті 126 (повністю)Земельного Кодексу України, пункту 75 Порядку ведення Державного земельного кадастру затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 року №1051 розглянувши заяви громадян що надійшли від довіреної особи Іщенко Л.І. за погодженням постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, екології, планування території, будівництва, архітектури, благоустрою, енергозбереження та транспорту, комунальної власності, житлово-комунального господарства, сесія сільської ради

ВИРІШИЛА:

1.Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення    земельної ділянки :

1.1 Мовчан Івану Миколайовичу 0,12 га для індивідуального садівництва за адресою адмінмежі Степанківської сільської ради  за межами населеного пункту с. Хацьки, як учаснику АТО.

1.2 Герасименку Миколі Володимировичу орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства за адресою адмінмежі Степанківської сільської ради, як учаснику АТО.

1.3 Ювко Максиму Олександровичу орієнтовною  площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства за адресою адмінмежі Степанківської сільської ради, як учаснику АТО.

1.4 Рудь Сергію Анатолійовичу орієнтовною  площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства за адресою адмінмежі Степанківської сільської ради, як учаснику АТО.

1.5 Бабій Олександру Сергійовичу орієнтовною  площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства за адресою адмінмежі Степанківської сільської ради, як учаснику АТО.

1.6 Корнійчуку Євгенію Миколайовичу орієнтовною  площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства за адресою адмінмежі Степанківської сільської ради, як учаснику АТО.

1.7 Недусі Миколі Миколайовичу орієнтовною  площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства за адресою адмінмежі Степанківської сільської ради, як учаснику АТО.

1.8 Хоменку Миколі Павловичу орієнтовною  площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства за адресою адмінмежі Степанківської сільської ради, як учаснику АТО.

1.9 Климову Юрію Євгенійовичу орієнтовною  площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства за адресою адмінмежі Степанківської сільської ради, як учаснику АТО.

1.10 Шмиголь Ігорю Михайловичу орієнтовною  площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства за адресою адмінмежі Степанківської сільської ради, як учаснику АТО.

2.Підготовлені проекти щодо відведення земельної ділянки  подати на   затвердження сесії Степанківської сільської ради.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з  питань земельних відносин, природокористування, екології, планування території, будівництва, архітектури, благоустрою, енергозбереження та  транспорту, комунальної власності, житлово-комунального господарства.

Сільський голова І. М. Чекаленко
гід дія
дія центрів 1 1
безбарєрність
Join Us Facebook
звернення гр
гаряча лінія

АРХІВ НОВИН