Опитування

Оголошення про збір пропозицій та проектних ідей до проекту Стратегії розвитку Степанківської СТГ на період до 2027 року


Шановні жителі громади!

Просимо Вас долучитися до проведення опитування та взяти участь у розробці Стратегії розвитку Степанківської сільської територіальної громади, яка стане головним документом і  визначатиме пріоритетні напрямки розвитку нашої громади.

Від вашої активності і небайдужості залежить майбутній шлях нашого краю!

Ми проводимо це опитування для визначення основних проблем, які на вашу думку, існують у громаді та перспектив розвитку громади на майбутнє. Ваша думка обов’язково буде врахована при визначенні пріоритетних завдань та шляхів розвитку! Дане опитування буде проводитися  27.11.2020 –  31.12.2020 року.

Посилання на опитувальний лист для жителів Степанківської сільської територіальної громади:

ПЕРЕЙТИ

Посилання на опитувальний лист для підприємців Степанківської сільської територіальної громади:

ПЕРЕЙТИ

 

Завантажити файл у форматі Word:

опитувальний лист для жителів Степанківської сільської територіальної громади:

ЗАВАНТАЖИТИ

опитувальний лист для підприємців Степанківської сільської територіальної громади:

ЗАВАНТАЖИТИ

Окрім електронного опитування, аналогічні опитувальні листи на паперових носіях знаходяться у приймальні сільської ради (с. Степанки, вул. Героїв України, 124), а також у старост населених пунктів (с. Хацьки, вул. Героїв України, 80; с. Голов’ятине, вул. Котляра, 1; с. Залевки, провулок Зоряний,4).

Заповнені опитувальні листи можна передати старості вашого населеного пункту, залишити у приймальні сільської ради або надіслати  на e-mail: viddil_finstep@ukr.net

Просимо Вас віднестися з відповідальністю та розумінням до опитування, у відповідях бути максимально чіткими та відвертими.

гід дія
дія центрів 1 1
безбарєрність
Join Us Facebook
звернення гр
гаряча лінія

АРХІВ НОВИН