Повідомлення про початок процедури з розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту “Завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Степанківської сільської територіальної громади”

02.08.2023

Степанківська територіальна громада розпочала процес проходження підготовчого етапу Комплексного плану просторового розвитку території Степанківської територіальної громади.

Комплексний план просторового розвитку території територіальної громади – одночасно містобудівна документація на місцевому рівні та документація із землеустрою, що визначає планувальну організацію, функціональне призначення території, основні принципи і напрями формування єдиної системи громадського обслуговування населення, дорожньої мережі, інженерно-транспортної інфраструктури, інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони земель та інших компонентів навколишнього природного середовища, формування екомережі, охорони і збереження культурної спадщини та традиційного характеру середовища населених пунктів, а також послідовність реалізації рішень, у тому числі етапність освоєння території.

Під час розроблення завдання було враховано законодавчі та нормативні документи: п. 42 частини 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 16, 16¹ Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», Постанову Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 №926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації».

Замовником проекту містобудівної документації є виконавчий комітет Степанківської сільської  ради, а розробник – ТОВ «УКРГРУППРОЕКТ ПЛЮС». Підстава розроблення – Рішення Степанківської сільської  ради від 17.11.2022 р. № 29-9/VIII.

З текстовою частиною зазначеного Завдання можна ознайомитися за адресою: с. Степанки, вул.Героїв України,124.

Відповідальним за забезпечення організації розгляду пропозицій громадськості є завідувач сектору містобудування та архітектури Виконавчого комітету Степанківської сільської ради –Величко Юлія Олександрівна

Подання пропозицій та їх розгляд здійснюється з 02.08.2023 р. по 16.08.2023 р. у приміщенні Степанківської сільської  ради. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

З А В Д А Н Н Я на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Степанківської сільської територіальної громади Черкаського району Черкаської області

гід дія
дія центрів 1 1
безбарєрність
Join Us Facebook
звернення гр
гаряча лінія

АРХІВ НОВИН