УКРАЇНА
Степанківська сільська рада
Черкаського району
Черкаської області
ХLІIІ СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
07/02/2020 село Степанки №19
Про створення робочої групи з благоустрою Степанківської сільської ради, затвердження структури, загальної чисельності та відповідного Положення до неї

Керуючись Законом України «Про благоустрій населених пунктів», пп. 5 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення Степанківської сільської ради «Про затвердження Правил благосустрою території Степанківської сільської об’єднаної територіальної громади» від 22.06.2018 року № 13-2/VІІ, з метою належного утримання та ремонту об’єктів благоустрою населених пунктів Степанківської сільської ради, забезпечення утримання в належному санітарно-технічному стані території та покращення її естетичного вигляду, для створення оптимальних умов праці, побуту та відпочинку мешканців населених пунктів громади, Степанківська сільська рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. Створити робочу групу з благоустрою Степанківської сільської об’єднаної територіальної громади.
  2. Затвердити Положення про робочу групу з благоустрою Степанківської сільської об’єднаної територіальної громади (Додаток 1).
  3. Затвердити структуру та штатну чисельність працівників робочої групи з благоустрою Степанківської сільської об’єднаної територіальної громади в кількості 5 штатних одиниць (Додаток 2).
  4. Загальному відділу виконавчого комітету Степанківської сільської ради з дотриманням вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації не пізніше п’яти робочих днів з дня прийняття цього рішення оприлюднити його на офіційному сайті Степанківської об’єднаної територіальної громади.
  5. Дане рішення набирає чинності з 01 березня 2020 року.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва та з питань земельних відносин, природокористування, екології, планування території, будівництва, архітектури, благоустрою, енергозбереження та транспорту, комунальної власності, житлово-комунального господарства.

 

 

Сільський голова Чекаленко І.М.

Додатки :

Додаток
гід дія
дія центрів 1 1
безбарєрність
Join Us Facebook
звернення гр
гаряча лінія

АРХІВ НОВИН